ANKARA / SİNCAN - Yavuz Sultan Selim İlkokulu

Dilimizin Zenginlikleri

3- C SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN AZ BİLİNEN KELİMLERLE YAPTIKLARI GRAFİTİ ÇALIŞMALARI

Mrt

OCAK AYI PROJE PLANINDA YER ALAN "DEDE KORKUT MASALLARI" KONUSU İLE İLGİLİ SINIFLARIMIZDA ETKİNLİKLER YAPILDI.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİNDEN BİRİ OLAN ATASÖZÜ VE DEYİMLER SERGİSİ OKULUMUZUN 4. SINIF ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN HAZIRLANDI.

Mrt

BALARISI PONTİ NİN ZORBALIĞA KARŞI VERDİĞİ MÜCADELE VE SONUNDA KAZANDIĞI ARKADAŞLIK....HEPİMİZE ÖRNEK OLACAK MESAJLAR İÇEREN BU OYUNU ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK SEVDİ.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi yapsamında gerçekleştirilen Hikaye Anlatma Yarışması sonuçlandı. Her sınıf düzeyinde yapılan yarışmaya göre dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayı etkinliği olan hikaye anlatma yarışması düzenlenecektir.