ANKARA / SİNCAN - Yavuz Sultan Selim İlkokulu

Nis

Tüm öğrencilerimize güzel dinlenecekleri, aile büyüklerini ziyaret edecekleri mutlu bayramlar diliyoruz.  Öğretmenlerimizin ve velilerimizin hazırladığı bayram hediyeleri de keşke şimdi çocuk olsaydık dedirtiyor

Nis

Mrt

Okuma Kültürünü Geliştirme ve Arttırma Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen kitap fuarına tüm okurlar davetlidir. 26 mart 1. Sınıflar, 27 mart 2. Siniflar, 28 Mart 3. Siniflar, 29 Mart 4. Sınıflara uygun kitaplar sergilenecektir.

Mrt

Okul Sağlığı Komisyonunun görüşmeleri sonucu okulumuza seminer düzenlemeyi kabul eden Elif Aytekin Çetiner kıymetli vaktini ayırıp okulumuza geldiği için teşekkür ederiz.

Kas

İlçemizde düzenlenen Cumhuriyetin 100. yılı kapsamındaki ilkokullar arası futbol turnuvasında okulumuz 2. olmuştur.

Kas

Yavuz Sultan Selim İlkokulu olarak, ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlar, başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşları, gazilerimiz ve ebediyete göçmüş şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun!

Ağu

5 Eylül Salı günü saat 10.00 ' da  1. Sınıflarımızda uyum egitimiyle başlıyoruz.

Öğrencilerimizin sınıfları ve isimleri listelenip asılmıştır. Gelip bilgi alabilirsiniz.